As v nogah

Novice

"Zimski campus 2017 - Piran"

Tradicionalni zimski campus Postani nogometni AS! v Piranu od 7. do 10. decembra 2017. Za vse navdušene nogometaše in nogometašice od 8. do 18. leta starosti, ki hočejo izpopolniti svoje veščine! več

"Zimski campus za vratarje 2017 - Piran"

Tradicionalni zimski »Zakleni vrata!« v Piranu od 7. do 10. decembra 2017, Mladi vratarji in vratarke od 8. do 18. leta starosti vabljeni na campus namenjen posebej urjenju novih  vratarskih veščin! več

poletni

AKTUALNO!

4-dnevni ZIMSKI campus »Postani nogometni AS!« od 7. do 10. decembra 2017

Za vse nogometaše /ice in nogometne vratarje /ke od 8. do 18. leta

PRIJAVNICA        PROGRAM CAMPUSA         SEZNAM OPREME

December bo vsak čas tu in z njim že 20. campus »Postani nogometni AS!« Branka Zupana, profesionalnega nogometnega trenerja, bivšega selektorja reprezentance U-21, športnega pedagoga zlasti pa neutrudnega raziskovalca USTVARJALNOSTI in igranja po navdihu.

Za naše campuse je značilno, da se vsebine v treningih nadgrajujejo iz enega campusa v drugega in tako omogočajo nadaljnji razvoj tehnično-taktičnih veščin vsem našim stalnim udeležencem. Napredek vsakega posameznega nogometaša spremljamo z rednim testiranjem nogometnih in gibalnih sposobnosti s ciljem kakovostnega usmerjanja v njegov nadaljnji nogometni razvoj.
Seveda je zelo dobro poskrbljeno tudi za mlade nogometaše, ki se prvič seznanijo z našim načinom dela. To se kaže v tem, da mladi nogometaši postanejo naši stalni udeleženci in se jih vse več odloča za nadaljnje individualno delo z Brankom Zupanom.
Obala, z blagim zimskim podnebjem ter obmorskim naravnim okoljem pa nam tudi v zimskem času nudi prave pogoje za celostni in naravni pristop v treniranju, kot ga uvaja Branko Zupan.

 

Kako poteka običajen dan na zimskem campusu v Piranu?

Z mladimi nogometaši delamo v treh starostnih skupinah po posebej prilagojenem programu, glede na starost in znanje – tako za igralce kot vratarje:

 

 • od 8. do 11. leta:
  »Igrajmo se nogomet!«
  Osvajanje nogometnih veščin skozi zabavno igro

 

 • od 12. do 15. leta:
  »Z navdihujočo tehniko do zmag! «
  Učenje situacijske tehnike s poudarkom na preigravanju oz. za vratarje ~ učenje tehnike branjenja različnih vrst udarcev iz igre

 

 • od 16. do 18. leta:
  » As v nogah! «
  Specialen tehnično-taktični in kondicijski trening za samostojno razmišljanje v igri

 

 

Treningi potekajo 2x dnevno na stadionu v Piranu: dopoldan in popoldan, v trajanju 90 – 120 min. in so za udeležence vsakič posebno doživetje; saj je za našo akademijo značilno, da spodbujamo otroke k lastni nogometni izraznosti, da si upajo raziskovati svoje talente, posebnosti in si lahko drznejo preizkušati njihov lastni način iskanja rešitev, igranja po navdihu…
V soboto pred dopoldanskim treningom na stadionu v Piranu opravimo trening gimnastike, ki je za vsakega nogometaša nujni del celostne športne priprave. Z vadbo gimnastike namreč pridobiva na gibalni vsestranosti, ki je zelo pomembna za nogometaševo agilnost.

Po popoldanskem treningu mladi nogometaši sprostijo utrujene mišice s plavanjem v bazenu.
V hotelu Histrion**** na Bernardinu vestne kuharice pripravijo okusne obroke iz svežih, kakovostnih avtohtonih živil; prav tako je poskrbljeno za zdravo malico in čaj med/ po treningih.
Ob večerih se mladi nogometaši družijo med seboj, spoznavajo zanimive nogometne vsebine, ki jim jih predstavi Branko Zupan, ki jih začinimo z malo drugačnim učenjem angleščine in italijanščine. Znanje tujih jezikov je nujno za mladega nogometaša, ki si želi postati profesionalni nogometaš.
Campus radi zaključimo skupaj s starši – po »naporni«  tekmi ste najprej vabljeni skupaj z nami na zdravo sredozemsko kosilo, ki ga vestni kuharji pripravijo iz avtohtonih sestavin po navodilih naše prehranske strokovnjakinje.
Kosilu sledi zaključek s podelitvijo priznanj udeležencem.
Del zaključka je tudi predavanje za starše, kjer Branko Zupan poda pomembne informacije za posamezno razvojno obdobje mladega nogometaša. Predstavi vlogo starša, kako naj se sooča z izzivi odraščanja in odloča v dobro otroka. Na predavanju predstavimo tudi izsledke iz campusa ter napredek udeležencev.

 


Potem se poslovimo:

» Na svidenje junija na Rogli, če ne prej! «

 

Cena 4-dnevnega campusa* je 295,00 EUR (DDV v ceni) in vključuje:

• nastanitev v Hotelu Histrion**** na Bernardinu v Portorožu

• 5 obrokov dnevno (zajtrk, kosilo, večerja in malica med vsakim treningom); čaj in vodo po želji

• Več kot  10 ur treninga (urjenje nogometnih veščin)

• Gimnastični trening (60 min.)

• Testiranje nogometnih veščin

• 3-4 šolske ure učenja angleščine in italijanščine na sproščen, ustvarjalen način – seveda s poudarkom na nogometnih vsebinah

• Plavanje v bazenu  

• Vse ostale vodene aktivnosti po programu

• Majico As v nogah – za spomin na campus 

 

 

*Za zveste udeležence je cena kampa 280,00 EUR (DDV v ceni)

 

 

Z navdihujočo tehniko do zmag!